Educació ambiental

Turisme cultural

Projectes


Turisme cultural

Ovelles, ramat, pastors... i una exhibició de gos d'atura. El món de la pagesia al Montseny, una experiència inoblidable

Tipologia sortida: Familiar/ Grupal

Dificultat: Mitjana/ Baixa

Durada: Matinal

Preu: Demaneu informació 

Grup mínim: 20

 

 

670 22 46 49 - 686 62 81 52 - 619 36 90 81

educa@educaviladrau.com

 

 

 

 

Descripció:

Una matinal per apropar-se al món de la pagesia en un espai únic.

 

Per caminsi i corriols ens aproparem fins l'Esquellot, una petita explotació ramadera sostenible dins del Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera on ens esperen en Moisés i la Núria. Durant el camí que ens portarà fins el mas La Sala de Viladrau gaudirem d'algunes pinzellades del món de la pagesia de de l'època dels nostres besavis fins als nostres dies.

Quina raça de'ovelles? Com viuen? Que mengen? ...

 

Per acabar podreu gaudir en directe d'ua exhibició de gos d'atura amb un ramat d'ovelles. Una oportunitat per reconnectar amb el territori i la gent que hi viu.

Viu i tasta el territori!! Una exhibició de gos d'atura i una degustació dels formatges artesants de l'Esquellot  al  bell mig del Montseny

Tipologia sortida: Familiar/ Grupal

Dificultat: Mitjana/ Baixa

Durada: Matinal

Preu: Demaneu informació 

Grup mínim: 20

 

 

670 22 46 49 - 686 62 81 52 - 619 36 90 81

educa@educaviladrau.com

 

 

 

 

Descripció:

Una matinal per viure d'aprop`el Parc Natural del Montseny i assaborir el formatge artesanal  de l'Esquellot del Montseny tot i gaudint d'una exhibició de gossos d'atura amb les ovelles del corral.    

Per camins i corriols ens aproparem fins l'Esquellot, una petita explotació ramadera sostenible dins del Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera on ens esperen en Moisés i la Núria. Durant el camí que ens portarà fins el mas La Sala de Viladrau gaudirem d'algunes pinzellades del món de la pagesia de de l'època dels nostres besavis fins als nostres dies.

 

En arribar, per començar a fer boca, podrem viure en directe una petita demostració de gossos d'atura en un paisatge únic i singular i a continuació gaudirem d'una degustació dels formatges artesanals elaborats amb molta estima per aquests productors locals tot i escoltant les seves explicacions. 

Una oportunitat de reconnectar amb el territori i la gent que hi viu.