Educació ambiental

Turisme cultural

ProjectesQui som?

                                    Rubén                                                                        Xavier                                                                              Nacho

Un equip interdisciplinari format per biòlegs, pedagogs, ambientòlegs, mestres i comunicadors amb una dilatada experiència (més de 30 anys) en el camp de l’educació, del turisme sostenible i dels projectes ambientals.

Un grup de persones reconegut per la seva sensibilitat, la continua innovació i la constant implicació en el territori en el qual treballa.

 

Un equip estable d’educadors i tècnics amb voluntat de servei, que desenvolupa programes d’educació, propostes de turisme cultural personalitzats i arrelades a l'entorn proper i que porta a terme projectes ambientals en diferents àmbits d'actuació. 

Un grup de professionals que dissenyen i realitzen projectes ambientals basats en l'acció local i el desenvolupament sostenible del territori.

 

Un equip acreditat amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS Montseny) i amb el Certicat Internacional de Sostenibilitat Biosphere. 


Ponts perduts 

Font de l'Oreneta


La Sala 

Mas Rosquelles 

Castanyer de les nou branques

Ermita de La Pietat