EDUCACIÓ AMBIENTAL

TURISME CULTURAL

PROJECTES


Turisme cultural

Sortides guiades per viure el Montseny

Sortides guiades a peu de dificultat baixa pels vols de Viladrau endinsant-se en la cultura i la natura del Parc Natural. Reserva de la Biosfera.

 

 

 

 Les històries d'en Serrallonga tal com s'expliquen a Viladrau  

 

Tipologia sortida: Familiar/Grupal

Dificultat: Mitjana/ Baixa

Durada: Matinal

Preu: 150€  educador/a 

 

Descripció:

Una aventura per descobrir un personatge calalà de llegenda, seguint els camins i corriols per on ell va passar ara fa més de 400 anys, en Joan Sala i Ferrer conegut com en Serrallonga.

Veniu i apropeu-vos a un dels personatges més fascinants de la història de Catalunya. Qui va ser en Serrallonga? Qui eren els bandolers?  Ens endinsarem als boscos que van presenciar aquest fenomen, per respondre aquesta i altres preguntes sobre el bandoler més gran de la història. 

 

Us convidem a trepitjar terra de bandolers, deixeu-vos emportar per la imaginació i les històries d'un personatge de llegenda que va néixer al mas La Sala de Viladrau al Montseny. 

 

El camí ens aproparà a La Sala, mas fortificat, on embadalits podreu gaudir de les anècdotes i relats que s'expliquen a Viladrau d'aquest personatge cabdal del bandolerisme català del barroc. 

 

Una passejada per a tots els públics resegunt la història i les llegendes que formen part del Montsen, Parc Natural i Reserva de la Biosfera. 

Drau,  com van arribar els castanyers a Viladrau i al Montseny

 

Descobrir els boscos del Montseny amb els sentits

 

Fem un cim... el Matagalls

 

Terra de bruixes. Les plantes remeieres i la farmaciola del bosc

 

Aigua, fonts, llegendes i poesia

 

La tardor. El Montseny es prepara per passar l'hivern

 

La primavera, el despertar de la vida al Montseny